Gruaja Nuk Po Më Dëgjon, Çfarë Të Bëjë Më Të? Shefqet Krasniqi Befason Me Përgjigjie

Imami kosovar Shefqet Krasniqi, është përgjigjur në një pyetje interesante.Një dëgjues e ka pyetur atë se çfarë të bëjë pasi që gruaja e tij nuk po e dëgjon.Krasniqi ka treguar se si të veprohet me të, transmeton Gazeta NewBorn shtipe relamen meposhte dhe ndegjo ligjeraten e hoxhes do te habiteni se cfare pergjigje i jep ai.

Leave a Reply