Gruaja lindë me koronavirus, kjo është gjendja e foshnjës

Lindë gruaja me koronavi rus, foshnja në gjendje të mirë.

Një nënë e inf ektuar nga koronavi rusi në Itali ka lindur foshnjën e saj në mënyrë natyrale pas 7 orësh. Fëmija ka lindur pa koronavi rus dhe ndodhet në një gjendje të mirë….Siç raportohet nga gazeta Il Tirreno, një nënë ka shkuar në sp ital për të lindur foshnjën e saj, por mjekët zbulojnë se ajo ishte e inf ektuar nga koronavi rusi. Ajo u shtrua direkt në departamentin e sëmundjeve inf ektive dhe.PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply