Gruaja E Tij Ishte Gjithmonë E Lodhur, Burri Vendos Kamerë Për Ta Parë Çfarë Po Bënte Ajo, Mirëpo Mbeti Pa Fjalë (Video)

Ky është një film i shkurtër nga Japonia që sjell vetëdije dhe përgjigje në pyetjen: “Kush mbart peshë më të rëndë – burrat apo gratë?

Të gjithë mendojnë se jeta për meshkujt është më e vrazhdë dhe më e vështirë. Orë të gjata në punë, udhëtime pune e gjëra të tjera, por në të vërtetë nuk është kështu. Në këtë video paraqitet një film i shkurtër në rrugët e Tokios kur një burrë vendosi që ta shikojë ditën e gruas së tij. Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe reagimin e saj ne video duke shtyp rek,lamen nder shkrimin..

Leave a Reply