Gruaja e Isa Musatafes: Isa nga 5 herë natën po zgjohet jerem e po Berttet “Presidentt, President” e ju po..!?

Në një inttervisttë në emisionin “Andrra ose Jerem” Qefserja ka tr eguar tm er.rin që po e për jjeton ajo dhe fëmijët e saj gjatë këtyre netëve të fundit.
Sipas saj, Isa është aq shumë i str esuar sa përpos ëndrrave për President tashmë po qohet edhe jerem. “Deri në 5 herë brenda natës deri në mëngjes, Isa po qohet jerem edhe veç po ja nis me bërtitt Presidentt, President ku është presidentii, a bre presidentt që shpirttin ma honggre” Shtt.ipp rrekll,ammen per te kkshyyr v1djon pr,it 5 se,konda qe te ha,ppet.

Leave a Reply