Gruaja e dia gnostikuar me Koronavirus shkon nga Amerika për t’u shëruar në Kinë

Një grua ka arritur t’ia hedhë kontrollit të ushtuar në aeroport dhe ka fluturuar nga Los Angeles për në Pekin, për të trajtuar koronavirusin e ri, shkruajnë mediat e huaja. Gruaja me origjinë kineze, e cila jeton prej vitesh në SHBA së basku me familjen, pretendon se tre teste të kryera për COVID-19 kishin rezultuar negative në Amerikë dhe vetëm pas kontrolleve në Pekin, rezultoi se ajo ishte mbartëse e virusit famëkeq. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply