Gruaja dëgjon tinguj të çuditshëm nën këmbët e saj – zjarrfikësit thyejnë trotuarin dhe gjejnë të vërtetën tro nditëse!

Kemi lexuar shumë histori rreth kafshëve të bllokuara në vende të pazakonta, por kjo është krejtësisht e çuditshme. Një qen gjuetie Jack Russell u zhduk, dhe pronarja e deshperuar e kerkonte prej kater ditesh. Ai papritmas ishte zhdukur pas nje shetitjeje me pronaren e tij.

Gina Kaiser është nga Boveney Lock në Dorney, Buckinghamshire. Ajo u shkatërrua kur mashkulli i saj i dashur, Lulu, papritmas u zhduk dhe nuk u gjet askund Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply