Gruaja BIen Pulë Në Elbasan, Kur Shkon Në Shtëpi “TruIIoset” Nga Ajo Që ZbuIoi

Një ngjarje e pazakontë është regjistrua në Belsh të Elbasanit. Një grua kishte kujtuar se kishte blerë pulë deti,Gruaja BIen Pulë Në Elbasan, Kur Shkon Në Shtëpi “TruIIoset” Nga Ajo Që ZbuIoi por në të vërtetë, nuk ishte e tillë. InfoElbasani ka publikuar mesazhin që një i ri ka dërguar, duke treguar se nëna e tij ka blerë një pulë deti në Pazar, por pas disa ditësh i del diqka qe s’pritej ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply