Gruaja 55-Vjecarja qe po habit te madh dhe te vogel, ja si e punon token vete dhe drejton traktorin

Ne nje fasht të jeton një grua e cila bën të gjitha punët e rënda te tokes që zakonisht përballohen vetëm nga burrat. Ajo quhet Liri Ryshka dhe eshte njeriu që zona e quan me mirësi “kaubojsja” e Fierit Me shtat të vogël dhe pamjen e një gruaje të zakonshme te befason me ate cka ben ajo ne perditshmërinë e saj. Ajo eshte Fermere, drejtuese mjetesh bujqesore dhe mullixheshë dhe punetore ne shtepi. Pas baltës dhe pluhurit qe ia le ferma, Liria gjen kohë dhe durim madje edhe për punë që kërkojnë delikatesë si endja e qilimave me pajisjen te cilen edhe ate e ka ndërtuar vetë Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply