Greta në spotin e saj dridh të pasmet para monumentit të Skënderbeut

Greta Koçi e ka publikuar një këngë të re së bashku me videoklip.

Në fakt, bëhet fjalë për një “remake” të këngës origjinale të këngëtarit të njohur, Gëzim Nika.

Në videoklip shihet ajo duke dridhur të pasmet para monumentit të Gjergj Kastriot, në Elbasan.

ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply