Goditet Nga Rrufeja Lisi, Kur Shkoi Ta Priste Me Sharre Ky Njeri Nuk U Beson Syve Çfarë Gjen

Për sukses në jetë ndonjë nevojitet vetëm fati, siç na tregon ky rast nga Serbia – madje edhe një goditje e rëndomtë e rrufesë.
Mediet regjionale kështu sjellin tregimin nga Arangjellovci në Serbi, ku lisi i familjes Mitrovic, i vjetër mbi njëqind vjet, gjatë motit me bubullima e ka goditur rrufeja.Dhe, nuk do të ishte kjo fare e parëndomtë sikur ajo që ndodhi vërtetet të mos ishte për kategorinë “besoni a mos besoni:.… sht.yp re,klamen e meposhtme, qe te lexoni lajmin te plote..

Leave a Reply