“Godet“ Veton Surroi: Këta nga Drenica jan Katundar edhe nuk do të…

Publicisti i njohur nga Kosova Veton Surroi, ka shprehur edhe njëherë mllefin ndaj Drenicës ku ketë here i quajti katundar e njerëz te f.ëlliqur dhe se sigurisht janë ata qe e kanë d.jeg flamurin e Kosovës. “Nuk e di sigurt se kush mund ta ketë bërë, por besoje qe janë k.atundar te Drenices, vetëm ata mund ta bëjnë ketë” me p’oshte keni mundesine ta n’diqni vidjeon.

Leave a Reply