Godet Thaçi “Kosova e ka rrogën 600eu mesatare, rinia po ikin prej qefit tyre”

Godet Thaçi “Kosova e ka rrogën 600eu mesatare, rinia po ikin prej qefit tyre”.Presidenti i Kosoves Hashim Thaci se fundmi ka qen top tema te gjithe lajmeve ne Kosove si dhe ne rajon per shkak te mbledhjes qe kishin ne Mynih te Gjermanis sebashku me Kurtin ne takim me Vucicin si dhe BE-n.Pas kesaj ai sot per diten e pavaresis goditi fuqishem qytetaret e Kosoves e sidomos te rinjte ku tha se “Kosova e ka rrogën 600eu mesatare, rinia po ikin prej qefit tyre, jeni be dembela e ………EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply