Godet Teuta në emision “Sdi çka kam bërë pa Adonisin, ti ish kan fmi në shtrat bre…’

Teuta tregoi historinë e saj të dashurisë me Adonisin, si si çifti u njohën. Ndërsa me Adonisin, Teuta ka treguar se është takuar për herë të parë në një sallon flokësh, ku aty ka kuptuar se ai ishte trajner fitnesi.Mori kontaktin e ktij dhe më pas po tek ai ajo shkoi të stërvitej. “Sdi çka kam bërë pa Adonisin gjithë jetën time, Blero thmi ish kan nkr’evat”….per me shum sht yp ne rek la.men me po,shte dhe lexoni te plote kete artikull .shtype relam€n dhe shiko vid€on e ketij shkrimi

Leave a Reply