Godet Kall ashi: Këto polit ikan ma kanë kërkuar për një natë por ja si u përgjigja

Godet Kall ashi: Këto poli tikan ma kanë kërkuar për një natë por ja si u përgjigjaNë intervistën më 10 gjëra që nuk i dinin për të, Kall ashi zbuloi se politik anë dhe këngëtarë i kanë ofruar shumë para që të lidhej me ta ose të kalonte një natë.Krejt këta politikanë dhe këngëtarë të showbizit, edhe familjarë më kanë bërë shumë, shumë, shumë oferta të mira që të kisha një lidhje me ta të shkoja një natës ……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Leave a Reply