Gjyste Vulaj për herë të parë siç e ka bërë nëna

Padyshim që edhe Gjyste Vulaj përbën një emër shumë të dashur e pëlqyer nga publiku.< Ajo çdo herë është veçuar për stilin e saj të ngarkuar, për veshjen çdo herë moderne, ku e tillë vazhdon të jetë edhe pasi u bë nënë, Publiku ende i mbanë mend këngët e para të Gjystes, kishte prej tyre që këngëtaren e kishin dhe e kanë arsye për ta vizituar Ulqinin netëve verore. E kemi parë çdo herë te grimosur rëndë, të veshur me veshje interesante, por sot për herë të parë Gjysten mund ta shihni natyrale. Ja shikojeni se çfarë bukurie është Gjystja kur shfaqet ashtu siç e ka bërë nëna. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply