Gjyshja thoshte: “Sille 1 vezë, ta heq syrin e keq…”. Tani kuptova arsyen, do çuditeni

Gjyshja thoshte: “Sille 1 vezë, ta heq syrin e keq…”. Tani kuptova arsyen, do çuditeni

Sa prej jush ju ka ndodhur në jetë që të tentoni të bëni diçka që e keni me qejf, dhe ju asnjëherë nuk ia dilni mbanë.

Madje, shumica prej jush kur nuk janë mirë me shëndet, ose kur nuk i shkojnë punët mbarë, direkt thonë: “Oh më duket se jam prèkùr prej syrit të kèq”.

Juve aq shumë kujtoni se jeni prèkùr nga syri, aq që filloni të bëni kërkime se kush mund t’ju lexojë fatin ose mund t’ju lexojë dorën ose t’ju shikojë kafen për të zbuluar se çfarë po ndodh me fatin tuaj.

Disa njerëz mendojnë se të tjetër i shohin me sy të shtre.mbër dhe kjo u ndikon në fat, duke thënë se filani na ka zili dhe po na përcjell energji negátive.

Energjia negátive ekziston dhe është provuar shkencërisht, por në këtë artikull më shumë do t’i kushtojmë vëmendjen faktit se si të zbuloni nëse jeni të kapur nga syri i kèq.

Nuk ju duhet të pagùani asnjë fa.llxhore, apo nuk ju duhet gjyshja për t’i parë filxhanin, por mund ta zbuloni lehtë fare me një metodë super të thjeshtë.

Ja si të kuptoni nëse jeni prèkur prej syrit të keq.

E dini sa e thjeshtë është? Është kaq e lehtë sa që ju nevojitet vetëm një gotë me ujë të pijshëm dhe një vezë normale.

KËSHILLË: Ju mund të merrni një vezë të bardhe apo një vezë të kuqe, nuk ka rëndësi, por është e këshillueshme që testi të bëjë efekt duhet që vezën ta merrni direkt nga kutia dhe jo një që e keni mbajtur në frigorifer.

Mjetet e punës:

Një vezë mesatare

Një gotë normale me ujë të pijshëm

Procedura se si ta kryeni këtë test:

Besimet e vjetra thonë se energjia neg.ative në trupin tuaj del mbi trup ditët e marta dhe afër fundit të javës, pra ditën e premte.

Merrni vezën një prej këtyre ditëve ose të martën ose të premten dhe vëreni në majë të kokës tuaj dhe më pas me lehtësi pozicionoheni në të gjithë pjesët e trupit deri ten fundit i këmbëve.

Nëse keni negátivitet në trup, kjo do të përcillet tek veza që ju po kaloni në trupin tuaj.

Në fund që ta keni kryer këtë procedurë brenda të gotën me ujë çájeni vezën dhe të verdhën dhe të bardhën e saj hidheni brenda gotës me ujë të pijshëm.

Ja si ta lexoni më pas testin që keni kryer:

Flluska oksigjeni rreth të verdhës së vezës: Nëse i dalloni këto, do të thotë se ju jeni një person që keni shpenzuar shumë energji dhe trupi juaj po konsumohet. Jepini më shumë qetësi mendjes dhe trupit tuaj!

Figurë tek e verdha e vezës: Në çdo rast që ju duket se po dalloni një si figurë tek e verdha e vezës, ju duhet të tregoni më shumë kujdes për shëndetin tuaj.

Pika të shumta rreth vezës: Sa herë që ju të dalloni disa pika të shumta rreth përmbajtjes së vezës në gotën e ujit, kjo tregon se shumë njerëz po flasin keq për ju dhe po ndikojnë negátivisht ndaj dhe duhet të lárgòheni sa më shumë nga personat tòksíkë.

Një cipë tek e verdha e vezës: Nëse dalloni se përmbajtja e të verdhës së vezës ka krijuar një si cipë sipër saj, do të thotë që e gjithë energjia negátive e trupit tuaj është transportuar tek veza. Jeni të pastër!

Pika të kuqe: Nëse tek pjesa më e madhe e vezës shfaqen pika të kuqe, atëherë ju shumë shpejt mund të përballeni me një lajm të k.eq shëndetësor. Shpresojmë që këto pika mos t’i shini kurrë!

Pamja është jo e qartë: Nëse do të dalloni se veza brenda në ujë nuk ka pamje të qartë, pra e tùrbullt, atëherë tregon se energjia ka qenë aq neg.ative sa nuk është lëshuar dot nga trupi juaj, ndaj dhe kryeni edhe njëherë testin nga e para.

Vija të bardha tek e verdha e vezës: Kjo është një shenjë e qartë që ju thotë se është koha që të shkoni tek një mjek për të parand.aluar në kohë diçka që mund t’ju shfaqet.

E verdha e vezës në majë: Kur të shihni që e verdha të shkojë drejt majës së gotës kjo është shenja që negátiviteti dhe syri i keq po ju zhdùket plotësisht.

Tashmë që i mësuat pikat, ju duhet vetëm të kryeni këtë test dhe negátiviteti që mund të keni marrë nga personat që nuk ua duan të mirën do të iki sa hap e mb.yll sytë!