Gjyshërit E Vetmuar Shkojnë Të Shohin Një Shtëpi Për Shitje, Por Kur Gjejnë Fotot Mbi Tavolinë Nuk Ju Besojn Syve

Gjyshërit E Vetmuar Shkojnë Të Shohin Një Shtëpi Për Shitje, Por Kur Gjejnë Fotot Mbi Tavolinë Nuk Ju Besojn Syve

Gjyshërit E Vetmuar Shkojnë Të Shohin Një Shtëpi Për Shitje, Por Kur Gjejnë Fotot Mbi Tavolinë Nuk Ju Besojn Syve

Sa më i vjeter behet njeriu, aq më te vështirë e ka te ndahet nga njerezit e tij me te dashur. Fëmijët rriten për t’u bërë prindër, blejne shtëpi të re dhe largohen.

Distanca mund të rrisë vetminë dhe izolimin, veçanërisht për gjeneratat e vjetra. Një burrë e ka joshur babanë e tij të vjetër duke e sjelle në një shtëpi te ofruar per shitje, afër shtëpisë së tij në Florida që ai mendon se është ende në shitje.

Babai ecën duke komentuar mbi dyshemene e këndshme prej druri, duke parë ne brendesi dhe duke mos e ditur që djali i tij po e filmonte fshehurazi atë nga dhoma tjetër. .

Papritur babai vëren një koleksion fotografish të shpërndara në banakun e kuzhinës. “Çfarë është kjo ?!” bërtet ai.