Gjyqtarja serbe: Ja çfarë me tha Albin Kurti në 1999, pak para se ta dënoja (Video)

Gjyqtarja serbe e masave të dhunshme e instaluar në Prishtinë, Danica Marinkoviq e cila gjatë viteve 90’të pothuajse ka dënuar të gjithë shqiptarët që kanë refuzuar në ndonjë mënyrë regjimin serb, ka rrëfyer sot në një televizion në Beograd se si e kishte dënuar Albin Kurtin në vitin 1999 pas arrestimit në Prishtinë gjatë bombardimeve
Ajo ka thënë se Kurtit është shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato..

Leave a Reply