Gjindet me ne fund se, Slobodan Millosheviç është ende dhe jetton në këtë vend, e gjeten me ne fund…

Shërbimi int.eli.gjent i Am.erikës sipas një do.sje te publ.ikuar nga ueb faqen “Wikileaks”, thuhet se Slobodan Millosheviç eshte ende, pasi ai jetton ne një qytet te Rusisë.E zbu luan me ne fund kete, qe te gjithe e fsh.ihnin nga bota, e k.apën Milosheviçin duke shëttitur neper qytetin e Rusisë dhe duke pirë kafe me disa persona te tjere.ndiqni pamjet duke shtypur ne foto rek1amen poshte ketij shkrimit.

Leave a Reply