Gjermanët po i hedhin në mbeturina veturat e tyre dizelë,Ja si mund të bini në kontakt per ti marrë ata (VIDEO)

Për shkak të ndalimit të përdorimit të automjeteve me motorë dizelë, pronarët e automjeteve me naftë në qytetet kryesore gjermane po bëjnë përpjekje se si të shpëtojnë prej tyre, përcjell albinfo.ch.Deponitë janë të mbushura me makina normale. Të gjitha automjetet janë rreth 10 vjeç, disa janë me rreth 100 mijë kilometra. Sipas ligjeve në Gjermani, ato duhet të hiqen sepse nuk kanë të drejtë të lëvizin nëpër qytete të mëdha.
Arsyeja është se ata nuk i përgjigjen risive të reja ekologjike të paraqitura gjatë vitit të kaluar.“Shumica e automjeteve të hedhura nuk janë as dhjetë vjet të vjetra. Midis tyre janë automjetet e markave Audi, BMW, Volkswagen dhe problemi është që pronarët e tyre duhet t’i heqin ato dhe ja ku munnd ti gjeni veturat e hedhura sh typeni re klamen me poshte dhe ndiqni instruksionet si te shkoni deri te veturat.

Leave a Reply