Gjene të bekuara: Shihni çfarë super ylli është bërë vajza e Vera Grabockës dhe Timo Fllokos

Bukuria përfundimisht është e trashëgueshme dhe Linda Flloko, e bija e aktorit Timo Flloko dhe regjisores Vera Grabocka e dëshmon këtë më së miri Ndonëse vitet kanë kaluar dhe ajo është bërë dhe nënë e dy djemve, duket se Linda, ashtu si dhe e ëma, sa vjen e rinohet Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply