Gërvalla ia përkujton ministrit grek: Pavarësia e Kosovës është fakt i pandryshueshëm

Pavar ësia e Repub likës së Kosovës është një fakt i pandryshueshëm dhe sa më shpejt të pranohet. Riafirmojmë se me Greqinë dhe part nerët e tjerë do të vazhdojmë dia logun edhe rreth kësaj çështjeje”, ka thënë ajo.Dendias do të pritet në takim edhe nga preside ntja e vendit, Vjosa Osmani dhe do të takohet edhe me kryeparlamentarin, Glauk Konjufca.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Në fund të agjendës është paraparë edhe takimi me kryeministrin kosovar, Albin Kurti.Kujtojmë se Greqia është një nga pesë vendet e BE-së që nuk e njohin pavarësinë e Kosovës, teksa para disa ditësh Ministra e Jashtme deklaroi se qëndrimi i shtetit grek karshi Kosovës, mbetet i pandryshueshëm.

Leave a Reply