Genta Ismajli “shokon” për burrin turk :”Tani gjeta një burrë si duhet, e jo si shqiptarët e dobët”

Genta Ismajli “shokon” për burrin turk :”Tani gjeta një burrë si duhet, e jo si shqiptarët e dobët”.Ajo ka disa muaj qe ka bere te njofshme lidhjen me te dashurin e saj turk , ku tanime duket se eshte transferuar ne Turqi ku po banon dhe vepron atje si dhe pritet qe shum shpejt te sjell edhe disa kenge .Per kete ishte e ftuar ne emisionin ‘Shiko Kush Luan’ , ku ajo foli per jeten profesionale si dhe ate private.Ajo s.hokoi te gjithe me deklaratat lavderuese per burrin e saj ku tha se “Tani ka rene ne burre si duhet qe te kenaq ne te gjitha aspektet e jo” shtype re/kl,amën shiko vide,on;

Leave a Reply