Gashi për videon me lypsarin: Shumicës iu kanë pëlqyer ato veprime (VIDEO)

Avokati Tomë Gashi ka thënë se mbi 100 herë është ankuar tek organet kompetente për rastin e lypsarëve që qëndrojnë tek sheshet e Prishtinës.Kështu ka thënë ai në emisionin Info Magazine në Klan Kosova, duke shtuar se shumë personave iu kanë pëlqyer veprimet e tij sepse lypsarët në fjalë nuk mund të largohen ndryshe,ja dhe video ekeni me poshte shikojeni dhe jepni komentin tuaj:

Leave a Reply