FUNDl I Botës? Ja Çfarë Thotë BibIa Për FENOMENlN Që Pritet Të Ndodhë Së SHPEJTl (Video)

Ndërmjet 21 dhe 22 prillit një shkëlqim mi;sterioz i kuq ndriçoi qiellin për rreth tre orë. Fenomeni i parë hënor i vitit do të kombinojë tre ngjarje të ndryshme – një Superhënë, një Eklips hënor dhe një Moon Wolf.

Kjo eshte nje ngjarje me rendesi shume te madhe.

Një eklips hënor, ose hëna e gj akut, shpesh është subjekt i magjepsjes për shumë teoricienë konspirativë dhe njerëz fetarë, transmeton lajmeflesh.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME mos harroni ta sht ypni ate qe te shihni v1de on

Leave a Reply