Fundi i botës, më afër se kurrë: Ora e Kiametit, 100 sekonda para mesnatës (Video)

Shkencëtarët besojnë se jemi më afër fundit të botës se kurrë më parë.

Buletini i Shkencëtarëve Bërthamorë – një grup jofitimprurës i shkencëtarëve dhe i ekspertëve të sigurisë, të cilët monitorojnë gjasat e apokalipsit, të shkaktuar nga njerëzit – e ka lëvizur Orën e Kiametit 100 sekonda para mesnatës ja dhe video e keni me poshte do befasohjeni a mendoni se do ndodh apo jo ndiqeni videon me poshte:

Leave a Reply