Foto selfie e doktorit italian po bën xhiron e rrjetit: Nuk më interesojnë shenjat, dhimbjet…

Foto e një doktori italian po bën xhiron e rrjetit teksa me këtë foto ai ka përcjellë edhe një mesazh. Nicola Sgarbi shfaqet me shenja në fytyrë nga syzet mbrojtëse, por ai shkruan se nuk i interesojnë aspak shenjat, dhimbjet e shpinës apo orët e gjata në punë. Sgarbi shprehet se ka besim që kjo do kalojë me angazhimin dhe sakrificën e të gjithëve Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply