Foshnja që u diagnostikua me koronavirus 5 ditë pasi erdhi në jetë, shërohet plotësisht (Video)

Një foshnje kineze që u diagnostikua me koronavirus vetëm pesë ditë pasi kishte ardhur në jetë, është mbajtur në spital deri sa arriti të shërohej plotësisht.I porsalinduri i quajtur Mu’en deri më tani është pacienti me moshë më të vogël nga të pre kurit e ep idemisë vd ekjeprurëse, shkruajnë mediat e huaja. Sapo u mësua që vogëlushi është mbartës i koronavirusit të ri u iz olua në ka rantinë, për një trajtim më të specializuar, por së fundmi është ribashkuar me prindërit e tij në spitalin e Fëmijëve Henan Shtypni foton me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato

Leave a Reply