Fondet Për Tërmetin, Elvis Naçi: S’pranoj Donacion Nga Serbët, Më Kujtohet Gjaku I Kosovarëve

Elvis Naçi ka bërë një rrëfim në minutat e para të emisionit të sotëm “Shqiptarët për shqiptarët” në News24. Ai tha se ka refuzuar dy donacione nga shtetas serbë. Bëhet fjalë për një donacion para tërmetit për fondacionin “Firdeus” në shumën e 100 mijë eurove dhe një tjetër pas tërmetit, sërish nga një shtetas serb në shumë 5 mijë euro. “Kam refuzuar 100 mijë euro për fondacionin Firdeus para tërmetit të 26 nëntorit nga një shtetas serb JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKOJENI:

Leave a Reply