Flet Vajza Që Është Lidhur Me Një Burrë 27 Vite Më Të Madh:Nuk Na Intereson Çfarë Thotë Bota,Ne Duhemi Shumë…

Flet vajza që është lidhur me një burrë 27 vite më të madh:Nuk na intereson çfarë thotë bota,ne duhemi shumë…

Një grua, e cila është 27-vite më e vogël se partneri i saj, ka treguar se njerëzit në rrugë mendojnë se ka dalë më të atin.

Gjithsesi, 26-vjeçarja Terri Foster-Guy thotë se ata kanë rënë aq shumë në dashuri me njëri-tjetrin sa nuk u intereson fare se çfarë thotë bota,hape re,klamn mè poshtë dhe shikoje pamjen e

Leave a Reply