Flet P’olicja : Si I Përballoj N’gacmimet Në Punë (Video)

Të zbatosh li gjin nuk ka nevojë të jesh një mashkull i vrazhdë, por një qytetar i sjellshëm, që thjesht bën detyrën për të cilën paguhesh nga tak sapaguesit e këtij qyteti. Duke qenë se pjesa më e madhe e punës sime konsiston në terren përballem me karaktere të shumta, plus që shqiptarët karakterizohen paksa nga impulsiviteti e janë më nevrikë nga natyra. A keni pasur ng acmime nga kolegët në punë apo ndonjë in cident? Si keni reaguar?Shtype hapsiren qe eshte p9shte ketij shkrimi shiko vide, on;JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply