Flet nga burgu Zogu i Tiranës: Jam me qetësues, shokët këtu përkujdesen për mua (Video)

Hermes Nikaj, personazhi i cili ka qenë në qendër të vëmendjes së fundmi, ka folur për herë të parë nga burgu në një rrëfim ekskluziv për “Panorama plus”. Në një intervistë telefonike, Zogu i Tiranës ka treguar për herë të parë se ç’po ndodh me të në burg. Hermes ka treguar se është nën kujdesin mjekësor dhe po merr qetësues e serume. Ai ka folur gjithashtu edhe për shoqërinë e re që ka krijuar duke treguar se janë sjellë shumë mirë me të shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply