Flet Dauti Dikur Milioner Tani Jeton Në Garazhë: I Humba Gjitha Në Kazino! (Video)

Si duket edhe Presidenti Trump, ka humbur durimin ne drejtimin e formimit te Qeverise nga spektri politik i Kosovës, kjo po e acaron edhe Trump-in, i cili dëshiron me çdo kusht qe taksa te heket sa ma shpejt, mua me intereson qe Qeveria te behet sa me shpejt te jetë e mundur”“Dua garanci qe kjo do te përfundoj ne mars, dua qe Ballkani te flenë dhe te zgjohet ne paqe, u shpreh Trump, Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju.

Leave a Reply