Fillova ta përdorja këtë RECETE për DHI MBJET në nyje dhe kocka. Tani më duket vetja 20 vjet më e ri!

Madhësia muskulore dhe trashësia e eshtrave përgjithësisht zvogëlohen kur bëheni më pak aktivë. Ju ofrojmë një recetë tepër popullore që do të bëjë mrekulli për shëndetin e kockave tuaja, veçanërisht kur e merrni rregullisht. Ajo përbëhet vetëm nga tre përbërës. Është shumë e lehtë për t’u përgatitur dhe është gjithashtu shumë e lirë Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply