Falimnderit o Zot, ZBULOHET Ilaqi kundër Koronavirusit?

“Gruaja kineze ishte identifikuar bashkë me burrin e saj të infektuar nga koronavirusi, por tani gjendja e saj është e shkëlqyer. Në gjendje shumë të mirë është edhe burri i saj”, – tha D’Amato.

Presidenti i Lombardisë, Attilio Fontana, konfirmoi sot infeksionin e një vajze katër vjeçare nga Castiglione d’Adda, një komunë e vendosur në zonën e kuqe.shtype relam€n dhe shiko vid€on e ketij shkrimi

Leave a Reply