Fahri Xharra, për Shqiptarët e Maqedonisë: KUJT I DUHEN BRE KËTA PLEHRA?

ARBANA XHARËN askush nuk e paguan. Myslimanët e Maqedonisë janë më shumë turq se shqiptarë. Gjuhen shqipe e kanë kaluar në gjuhen e tretë pas sllavishtas dhe turqishtës. Ç.uditërisht nuk flasin shqip me njeri tjetrin por turqisht ! KUJT I DUHEN KËTA PLEHRA ? I LUMTË ARBANA XHARRËS ! -ishte ky koment i një lexuesi ne shkrimin e Gjyles “Kush e paguan Arban Xharren për të n.gacmuar myslimanet në Maqedoni me p’oshtë shihni deklaraten e tij.

Leave a Reply