Eskalon Gjithçka, Turqia: Do Ta Shkatërrojmë Rusinë

Këshilltari i Presidentit Rexhep Tajip Erdogan, Mesut Hakkı Çaşın ka thënë se Turqia luftoi me Rusinë 16 herë në të kaluarën dhe “do ta luftojë atë përsëri”, pas një aksioni nga ushtria Siriane ku humbën jetën 33 ushtarë turq.

Caşın tregoi për popullatën e konsiderueshme myslimane të Rusisë dhe duke thënë se Rusia “do të shkatërrohet nga brenda” nëse shpërthen një konflikt i armatosur midis Moskës dhe Ankarasë:JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

“Ne kemi luftuar Rusinë 16 herë në të kaluarën, dhe do ta luftojmë atë përsëri:JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply