Erat e forta n’Gjermani ky plakush nuk i ka problem del me makinen fluturuse sfidon natyren (Video)

Gjermania duhet të përgatitet për një uragan që do të shkaktojë dëme në infrastrukturë dhe do të paraqesë kërcënim edhe për jetën e njerëzve, sipas meteorologut Andreas Friedrich të Shërbimit të Motit Gjerman.Stuhitë me shpejtësi të erës mbi 119 kilometra në orë konsiderohen uragan ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on do befasohesh si fluturon manika do befasoheni:

Leave a Reply