Era të fuqishme do ta g odasin Kosovën: Këto janë qytetet të cilat era do të arrin deri në 120 km/h

Ditët në vazhdim disa qytete të Kosovës do të kenë mot aspak të qëndrueshëm dhe të ngrohtë si javën e kaluar. Era të fuq ishme do të god asin vendin. Në perëndim të vendit në momente të caktuara pritet të arrijë deri në 120 km/h, e cila si pasojë mund të shkak tojë dë me materiale. “Gjatë mbrëmjes pritet të depërtojë fronti i ftohtë, i cili do të sjellë së pari reshje shiu e më pas pritet të shndërrohen në ato të borës .EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen

Leave a Reply