Era e madhe pritet të shkatërron Gjermanin, 200 KM/h Oragani Sabine po kalon

Gjermania duhet të përgatitet për një uragan që do të shkaktojë dëme në infrastrukturë dhe do të paraqesë kërcënim edhe për jetën e njerëzve, sipas meteorologut Andreas Friedrich të Shërbimit të Motit Gjerman. Uragani “Sabine”, i cili gjithashtu do të përshkojë edhe Mbretërinë e Bashkuara nga Oqeani Atlantik pasi fiton forcë, pritet të godasë në veriperëndim të Gjermanisë rreth mesditës të dielën, përcjell 02PRESS. PEr te pare videon shtyp ne rek’lamen me poshte

Leave a Reply