Era e fuqishme fluturon njerëzit në rrugë (Video)

Një erë shumë e fuqishme dje ka bërë kërdi në Dalmacinë e Kroacisë. Pos dëmeve materiale, nga era janë lënduar edhe disa persona. Era e fuqishme ka nxjerrë pemë e pullaze ndërsa që ka fundosur edhe disa anije, njoftojnë medie kroate, transmeton Koha.net. Në Dubrovnik, goditjet nga era e shtrëngata kanë qenë aq të fuqishme, sa që njerëzit fluturonte nëpër rrugë ja dhe video ekeni me posht shikoje do befasohesh:

Leave a Reply