Epo Vjeherr Si Kjo Rralle Gjen : Ja Se Cfare U Beri Ajo 3 Nuseve Te Saja

Një nënë e mençur e cila i kishte tre djem dhe i kishte rritur me mundime të shumta pasi burri i saj kishte ndërruar jetë prej kohësh fillon tregimin e saj dhe thotë:Unë i kam tre djem dhe të gjithë shqyr Zoti janë martuar… erdhi koha që të ndahen dhe secili të dal në shtëpinë e tij…Ju lutemi mos harroni te na ndihmoni te mirmbajme faqen vetem duke shty,pur mbi fo,ton ose mbi vide,on qe ndodhet me poshte

Leave a Reply