Enca e thotë troç cilën pjesë të trupit pëlqen tek një mashkull, Marina ia plas të qeshurës

Enca tregohet gjithnjë e sinqertë në intervista e çdoherë zbulon nga një të pathënë. Mbrëmjen e sotme këngëtarja ishte e ftuar në “Klanifornia”, ku u bë pjesë e rubrikës me pyetje pikante nga Marina.

“Çfarë të pëlqen më shumë tek fiziku i një mashkulli?”, e pyeti Marina ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on.