Emocionuese: Momenti kur 3 vjeçari sheh për herë të parë prindërit

Një moment e mocionues është publikuar në internet, momenti kur një 3 vjeçar ka parë për herë të parë prindërit e tij.

Mediat e huaja bëjnë me dije se vogëlush i sëmurë, gëzohet shumë kur i vendosen një palë syze të veçanta dhe i sheh për herë të parë fytyrat e prindërve.

Fëmija trevjeçar, Jaxon Emberton, i cili është lindur me një çrregullim kromozomal të njohur si Sindromi DiGeorge, buzëqeshi kur iu vendosën syzet në spitalin “Fëmijët e Alabamas” në Birmingham të Shteteve të Bashkuara.

VIDEO

Leave a Reply