Ekskluzive: Shitet urgjent Golf 5, Çmimi 2600 Euro, pres blers serioz (Foto/Video)

Ekskluzive: Shitet urgjent Golf 5, Çmimi 2600 Euro, pres blers serioz Vetura është në gjendje shumë të mirë vetura posedon te gjitha paisjet tip top plus 1.9 tdi Ekskluzive: Shitet urgjent Golf5, Çmimi 2000 Euro, ja detajet… Me personin mund te kontaktoni pasi.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju merr kontaktin e bleresit.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply