Ekskluzive: Pamje e rrallë, Adem Jashari dhe Hashim Thaçi në vitin 1986

Fotografi e rrallë, Adem Jashari dhe Hashim Thaçi në vitin 1986 Gazeta NewBorn ka siguruar një fotografi të papublikuar më parë. Në të shihet Komandanti Legjendar Adem Jashari, dhe ish-drejtori politik i UÇK-së, Hashim Thaçi.Fotografia është realizuar në vitin 1986 në një odë të Drenicës.Kjo është njëra ndër fotografitë ku Adem Jashari dhe Hashim Thaçi shihen së bashku/Shtyp ne rek, lamen me poshte shiko vide,on:

Leave a Reply