EKSKLUZIVE: Albin Kurti më 17 Shkurt do të shkojë te varri i Ibrahim Rugovës (Video)

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, tashmë kryeministër i Kosovës, Albin Kurti, nuk e ka vizituar asnjëherë varrin e liderit historik të Kosovës, Ibrahim Rugovës.Ka qenë vetë Kurti që pothuajse gjithmonë ka hezituar të flasë për këtë temë, duke thënë se për të nuk kanë shumë rëndësi veprimet simbolike. Ndonëse u tha se këtë mund ta bënte në 14 vjetorin e vdekjes, Kurti zgjodhi që Rugovën ta kujtojë vetëm me një video ne facebook ja dhe video ekeni me poshte:

Leave a Reply