Eklsu.zive: Dude Balaj kapet mat ne zyrat e parlamentit duke e bërë me…

Dude Balaj është njëra nga deputetet më të përfoluar në Kuvend. Ajo përfolet për veshjen e saj dhe për linjat trupore që ajo i gëzon.Kohes se fundit Dude Balaj eshte perfolur si nga fansat poashtu edhe nga funksionaret e parlamentit Kosovar , me nje fjale ajo ka qene ne qender te vemendjes..Nje prej ngjarjeve qe ndodhi ishte e pabesueshme , thuhet se ajo u kap ne zyrat e parlamentit me personin e njohur te politikes kosovare..Aty ishin duke biseduar per ceshtjet politike perkatesisht per taksen ndaj Serbise.Ndiqni vidjon duke ha ap poshte re kla menn

Leave a Reply