Efikase / Receta që largon mrekullisht lythat, më mirë se çdo gjë tjetër që keni provuar më parë!

Efikase / Receta që largon mrekullisht lythat, më mirë se çdo gjë tjetër që keni provuar më parë!

Ndër dëmtimet e shkaktuara nga rrezet UV mund të përmendim rrudhat, lythat, pikat e zeza dhe puçrat. Nëse i shtojmë kësaj problemet gjenetike që kemi, rezultatet janë një katastrofë Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply