Efekte Spektakolare : Mbeshtilleni Kemben Me Leter Alumini Dhe Jepini Fund Ketij Pro.Blemi Nje Here E Mire

Nëse keni menduar se letra e aluminit shërben vetëm në kuzhinë, ga.boh.eni! Letra e aluminit është ideale për probleme të ndryshme shëndetësore.Sipas një studimi të kryer nga shkencëtari rus A.V. Skvortsov dhim.bjet e shpinës, qafës, gjunjëve, apo shputave të këmbëve mund të trajtohen me sukses me përdorimin e letrës së aluminit.Shkencëtari ka shpjeguar se largimi i dhi.mb.jes lidhet me rrjedhjen e energjisë në organizëm nga pika jonë aktive biologjike drejt meridianit nga ku e ka burimin.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo..

Leave a Reply